1.همیشه به توصیه های سنی برای اسباب بازی ها توجه زیادی داشته باشید و بر اساس سن کودکان و سطح علاقه و مهارتش آن را انتخاب کنید. همچنین از برچسب های ایمنی دیگر نظیر بازدارنده شعله و مقاوم شعله یا قابل شستشو بودن مواد بهداشتی بر عروسک ها و اسباب بازی های پر شده دیگر آگاه باشید.
2. کاغذ بسته بندی پلاستیکی از اسباب بازی ها را فورا دور بیاندازید. آنها اسباب بازی مرگبار برای بچه های کوچک می شوند.
3. برای بچه های کمی بزرگتر، اسباب بازی های رنگارنگ، با رنگ روشن انتخاب کنید که پارچه های گوناگونی دارند و از مواد غیر سمی ساخته شده اند. در این سن، کودکان، از طریق منظره، لمس کردن، صدا و چشیدن و اغلب گذاشتن چیز ها رد دهانشان تا آنها را کشف کنند، یاد می گیرند.
4. به بچه های کوچک هیچ اسباب بازی با قطعات کوچک نظیر چشم ها و بینی های متحرک و ...ندهید. آنها در این شرایط در معرض خفگی قرار می گیرند.
5. در مورد همه اسباب بازی ها برای نقاط تیز یا برندگی ساخته شده از موادی مانند فلز یا شیشه تحقیق کنید، این اسباب بازی ها را نباید به کودکان زیر 8 سال بدهید. این شامل حیوان های پر شده با سیم ها که باید سوراخ، بریده یا ضربه زده شوند اگر بدون پوشش باشند نیز می باشد.
6. اسباب بازی ها با رشته ها، کابل ها و یا روبان هر نوعی نباید در پارک آویخته شود. کودکان کوچکتر می توانند گیر کرده (گرفتار شوند) که می تواند موجب صدمه یا مرگ آنان شود.
7. به بچه های بزرگتر آموزش دهید که اسباب بازی هایشان را نگه دارند که ممکن است قسمت های حرکتی کوچک، نقاط تیز یا اسباب بازی های الکتریکی رسیده از برادر یا خواهران کوچکتر داشته باشند. کودکان کوچکتر بسیار کنجکاو هستند و ممکن است اسباب بازی های تجسسی برای آنها مناسب نباشد.
8. اسباب بازی ها و تجهیزات بازی را در شرایط مناسب نگهداری کنید و هر اسباب بازی ای که شکسته شده باشد یا که ممکن است آسیب برسانند را دور بیاندازید.
9. نظارت ضروری است، محیطهای بازی آزاد با خطرات امن را هم در درون و هم بیرون فراهم کنید. اسباب بازی های مورد استفاده قرار گرفته و توسط کودکان مورد اذیت واقع می شوند، به طور منظم نگهداری اسباب بازی ها را برای امن بودن و دوام بررسی کنید.
10. به کودکان آموزش دهید که بعد از اتمام بازی کردنشان با اسباب بازی آن ها را کنار بگذارند.
منبع:www.fishe r- price.com