امروز دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴

گروه نیازمندی ها

دانشگاه علمی کاربردی گیم با هدف تربیت نیروی متخصص راه اندازی شد

تاریخ : 1392/02/29
دانشگاه علمی کاربردی گیم با هدف تربیت نیروی متخصص راه اندازی شد

مدیر عامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، تربیت نیروی کارآمد متخصص در حوزه گیم  را از اهداف راه‌اندازی دانشگاه علمی کاربردی عنوان کرد.
به گزارش معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای، دکتر بهروز مینایی به فلسفه تشکیل دانشگاه جامع علمی کاربردی گیم اشاره کرد و گفت: این دانشگاه دانشجو را در خلاء نمی گیرد بلکه  برای رفع یک نیاز واقعی در کشور و ایجاد مهارت جدیدکه  مورد نیاز جامعه است دانشجو می پذیرد.
وی با بیان اینکه ایجاد ظرفیت برای تولید بازی رایانه ای با بهره گیری از دانش گیم موثر است، توضیح داد: دانشجویان جامع علمی کاربردی گیم باید با کسب علم و دانش پس از پایان دوره آموزشی  بازی ساز شوند و قرار است تخصص حرفه بازی سازی را  پیدا کنند.
به عقیده مینایی، دانشجویان گیم باید خود با گوهر وجودیشان برای ساخت بازی آماده شوند .اگر دانشجویان گیم به دنبال دریافت مدرک وارد دانشگاه گیم شده اند ، باید بدانند که جای اشتباهی را انتخاب کرده‌اند چرا که بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاه تئوری به دلیل مدرک گرایی در رشته های غیر مرتبط با رشته تحصیلی  مشغول به کارند یا اینکه از آن تئوری هایی که خوانده اند استفاده نمی کنند. 
مدیر عامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای افزود: دانشجویان باید این نگرش را داشته باشند که هر برنامه درسی را که انتخاب می کنند دارای چه کاربردی در تولید بازی رایانه ای بوده و چه حوزه ای از بازی سازی را می تواند فراگیرد .
وی ادامه داد:  رقیب دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی گیم، دانشجویان تئوری نیستند بلکه دانش آموخته های انستیتو ملی بازی سازی هستند.
مینایی به موفقیت انستیتو ملی بازی سازی  اشاره کرد و یادآور شد: این مرکز به دلیل فعالیت در کنار  مرکز رشد توانسته دانشجویان را پس از آموزش زیر نظر اساتید گیم به یادگیری ،ساخت بازی رایانه ای ترغیب کند .
و ی ادامه داد: دانشجویان گیم علمی کاربردی باید از مسوولان دانشگاه بخواهند  تا با تشکیل تیم در طی سال تحصیلی یک یا چند بازی رایانه ای کژوال (بازی غیر جدی) را آماده و تولید کنند البته برای این کار ابتدا باید دانش ساخت بازی را فراگیرند و بعد بازی رایانه ای را تولید کنند.
مینایی به نقش حمایتی بنیاد ملی بازی های رایانه ای از تولیدات دانشجویان گیم اشاره کرد و گفت: دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی می توانند در طی دوره آموزشی با تولید بازی رایانه ای زمینه  معرفی بازی رایانه ای را  به مجامع بین المللی وکشوری فراهم کنند تا شغل اصلی و مهارت اصلی دانشجویان تولید بازی رایانه ای ایرانی باشد.
به گفته وی، دانشگاه علمی کاربردی گیم با هدف دستیابی به نتیجه که تربیت نیروی انسانی کار آمد و تولید کننده  بازی در سطح جهانی راه اندازی شده است .
مدیر عامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای ، بهره گیری از تجربیات اساتید انستیتو ملی بازی سازی در دانشگاه علمی کاربردی را مهم دانست و یاد آور شد :اساتید این مرکز با تجربه ای که در تولید و آموزش گیم دارند، می توانند در رشد و پویایی علمی دانشجویان موثر باشند .



تعداد بازدید:1442

نظرات کاربران

شما هم میتوانید در مورد این مطلب نظر دهید.
نظر خود را وارد کنید :
نام و نام خانوادگی : ایمیل :
کد امنیتی روبرو :

مطالب مرتبط

برپایی بازار ملی هشتمین جشنواره پویانمایی تهران از 14 الی 17 اسفند 91
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، این سومین بازار ملی پویانمایی است که در حاشیه جشنواره بین المللی پویانمایی تهران برگزار میشود
ارزیابی پریت پارن داور بین‌المللی انیمیشن در جشنواره بین المللی پویا نمایی تهران
جشنواره پویانمایی تهران در سطح بالایی قرار دارد.
بازی رایانه‌ای "سودکو" مجوز ساخت دریافت کرد
شورای صدور پروانه ساخت بنیاد ملی بازی های رایانهای برای یک بازی جدید با سبک مسابقهای ;پروانه
بازی رایانه‌ای "جزیره ابوموسی" در جشنواره خلیج فارس معرفی می‌شود
بازی رایانه ای "جزیره ابوموسی" که با حمایت بنیاد ملی بازی های رایانه ای ساخته شده در جشنواره ملی خلیج
بازی رایانه‌ای "منظومه شمسی" مجوز ساخت دریافت کرد
شورای صدور پروانه ساخت بنیاد ملی بازی
برگزاری کارگاه آموزشی روباتیک
این کارگاه توسط دبیرخانه شورای نظارت بر اسباب بازی