نگاه جدید دانش به دنیای دایناسورها
زمانی که پای ساختن فیلم به میان می اید,محدودیت های علم برای به تصویر کشیدن تصورات بینندگان شکسته می شود,این همان چیزی است که دیرین شناس,جک هورنر به خوبی فهمیده است.
جک هورنر,مسئول دیرین شناس موزه ی راکی و دستیار نویسنده کتاب چگونه ( دایناسور بسازیم؟) است و ضمنا شهرت او به عنوان مشاوره ی فنی فیلم ها ی ژوراسیک و همچنین جدیدترین فیلم ژوراسیک با نام دنیای ژوراسیک می باشد.
در فیلم ژوراسیک پارک اول صحبت از زندگی آزادانه ی دایناسورها و امکان زایش آنها با ترکیب خون دایناسورها که در داخل بدن نوعی مگس و ژن ها است,تنها یک مسئله ی نگران کننده برای این طرح وجود دارد و آن امکان زنده ماندن این ژن ها تا 65 میلیون سال از زمان مرگ دایناسور هاست.
در فیلم جدید دانشمندان به خلق گونه ای جدید از دایناسور از ترکیب ژن های ترمیم شده ی 4 دایناسور واقعی پرداخته اند.جالب ترین چیزی که هورنر در مصاحبه ی اخیرش با یکی از شبکه های تلویزیونی گفته این هست که با ترکیب تمام ژن ها از دیگر حیوانات می توان به خلق جدید از گونه ی حیوانات پرداخت و این خیلی مقبول تر از بازگشت گونه های قبلی است.قبل از این ایده ی خلق گونه ها ی پیوندی حیوانات کشف شده بود,او در مصاحبه ای به عنوان استفاده و پیوند ژن های پرندگان برای خلق دایناسور صحبت کرده است ,به عقیده ی هانر پرندگان جدید ارتباط زیستی نزدیکی به دایناسورها دارند.